Konzervované ryby, masné výrobky
22. 10. 2006
Tabulky hodnot potravin
MASNÉ VÝROBKY, KONZERVOVANÉ RYBY | |||||
druh | Energie (Kj) | Bílkoviny (g) | Tuky (g) | Sacharidy (g) | Cholesterol (mg) |
moravské uzené | 1200 | 24 | 17 | 0 | 80 |
turistický salám | 1700 | 19 | 37 | 0 | 85 |
uherský salám | 2060 | 25 | 43 | 0 | 85 |
drůbežeý točený | 1200 | 14 | 25 | 1,5 | 80 |
bůčková paštika | 2170 | 11 | 25 | 1 | 140 |
párky | 1210 | 14 | 25 | 1,6 | 85 |
drůbeží párky | 1220 | 16 | 25 | 1,5 | 80 |
krůtí šunka | 420 | 18 | 2 | 0 | 95 |
drůbeži salám | 680 | 18 | 9 | 1 | 80 |
gothaj | 1820 | 12 | 43 | 0 | 85 |
mortadella | 1420 | 12 | 33 | 0 | 90 |
tuňák v oleji | 1180 | 24 | 21 | 0 | 50 |
tuńák ve vl. šťávě | 420 | 23 | 1 | 0 | 50 |
sardinky v oleji | 930 | 24 | 14 | 0 | 140 |
rybí filety v tomatě | 850 | 15 | 15 | 2,5 | 50 |