Maso, ryby
22. 10. 2006
Tabulky hodnot potravin
MASO, RYBY | |||||
druh | Energie (Kj) | Bílkoviny (g) | Tuky (g) | Sacharidy (g) | Cholesterol (mg) |
vepřové libové | 1000 | 18 | 11 | 0 | 65 |
vepřové tučné | 1990 | 12 | 47 | 0 | 70 |
vepřová krkovice | 1200 | 15 | 25 | 0 | 70 |
hovězí zadní | 760 | 19 | 12 | 0 | 70 |
hovězí svíčková | 620 | 20 | 7 | 0 | 65 |
hovězí játra | 540 | 12 | 4 | 0 | 270 |
mleté maso směs | 1390 | 16 | 30 | 0 | 70 |
telecí kýta | 580 | 21 | 6 | 0 | 65 |
králičí | 680 | 19 | 9 | 0 | 60 |
krůta celá | 550 | 22 | 5 | 0 | 75 |
kuře celé | 580 | 22 | 4 | 0 | 75 |
kuřecí prsa | 460 | 23 | 1 | 0 | 60 |
treska filé | 310 | 17 | 1 | 0 | 65 |
pstruh | 450 | 20 | 3 | 0 | 70 |
makrela | 780 | 16 | 10 | 0 | 75 |